background

Wednesday, January 25, 2012

Girls day out in January.

Assalamualaikum & hello , world
(ceh , universal gitu . )


okayy , yesterday was a dream ever !! I'm never expect to walk a long distance to reach The Curve , our recently port..

At first , I meet up with Nadia Jamaludeen at the LRT  BTS (Bandar Tasik Selatan not Berjaya Times
 Square ). ..i was like WO! serius engKAU ! She wears a black and white blouse .

Then , we meet up .. a lot more friends , Anasstassia ; who wears a pelangi tops ,
Natasha ; who wears red blouse and Suraya ; the mak datin yang pakai striking pink stoking.

ape nak cerita , ea ?
oh , long-time-no-see , I dah berjumpa balik kawan-kawan lama or my gayfriends in another version which are a lot of changes.

so , guyss , if you happened to come The Curve , you can catch the shuttle bus for free from the Kelana Jaya Putra LRT. Masa , mula nak pergi , kami took the taxis and it cost RM8.40 ..damn you, mahalkan ?

Then,  nak balik .. we just bought the token from the machine ..I bought two token, directly to the Sri Petaling, which had to make pertukaran at Masjid Jamek LRT.

Reached Sri Petaling , me and my adik , terus masuk dalam kereta ayah lajulaju , sebab that petang , hujan dah mula membasahi bumi Bukit Jalil. .

after showered and prayed for Asar and Maghrib , I landed on my bed and took a deep nap. haha , my gayfriends were onlining at that night to post the 'gila-gila' pictures ever .. during the hang-out. Finally , i dapat jumpa Suraya in the Facebook. but , still . She have to attend PLKN balik hari ini after tamatnya cuti raya cina mereka. oh , ya Allah , rindunya pada Suraya , tak boleh diungkapkan dengan kata-kata. pada Anas pun  even dah nak masuk dua tahun di Surabaya , she still tak pernah lupa kami and something 'crapping' yang buatkan suasana jadi havoc . tapi , Anas akan tinggal di Malaysia  lahh,   rilek sudah . Nadia pula , tak nak balik rumah awal-awal , sebab malas nak kemas rumah die . hehe.
Its funny , cara Nadia gelak-sakan pun, bapakk.. semua orang usha engKAU la , makcik.
Natasha , you maintain cute friends ever , engKAU jangan kembang bontot suda ,, Tasha makin chubby and maybe die bahagia dekat asrama die , kan ? and cinta hati  die, tak pernah lupakan die , i think.. 
Rindu , makin mendalam kat mereka. . Yesterday , become a history and the gift. Planning , to make hangout with my cousins.. can't wait for the time to come. Hope , bukan menjadi satu masalah dan harap-harap tiada aral melintang yang boikot plan I dengan my sweet cousins.. Kaki jalan ? kaki jalan. pun boleh . Jom, si-kaki jalan ajak hangout ramai-ramai. 

put more pictures by using page from photoscape

okayy , friends cara di atas sangat memudahkan I . Kita tak perlu nak upload banyak pictures and to loading 
dengan masa yang panjangnya, kan ? so , I gunakan photoscape untuk create page , so that I boleh masukkan banyak gambar , look ! it seem gorgeous .. and tak makan banyak masa pun untuk loading pictures banyak-banyak . One page for the pictures pun , dapat menceritakan semuanya , kan ??

kalau nak download photoscape , boleh click here .

Bagi I , benda ini hanya memudahkan mengikut cita rasa I , kita boleh guna banyak applications lain yang lebih bagus , maybe .. such as photobucket.

i just share , what i know, and like most . kalau , setuju dengan I , boleh la like . 

Till Then (;



2 comments:

  1. Dlm pic ni ira pkai sua slack o jenas ?

    ReplyDelete
  2. jeans .. hehe :")
    jeans hitam gelap. gelap sangad kann

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...